Nastavení cookies

Zde můžete nastavit používání souborů cookies podle vlastních preferencí.

Technické cookies

jsou nezbytné pro správné fungování webu. Technické cookies musí být vždy aktivní (nelze je individuálně deaktivovat), proto se pro jejich využívání souhlas neuděluje.

Analytické cookies

nám umožňují porozumět, jak web využíváte, abychom jej mohli zlepšovat. Analytické cookies umožňují měření výkonu webu (počtu návštěv a zdrojů návštěvnosti). Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů ukazujících na konkrétního uživatele.

Personalizované cookies

ukládají informace o Vašem osobním nastavení webu. Personalizované cookies potřebujeme k tomu, abychom přizpůsobili web a jeho chování co nejvíce Vašim potřebám a zájmům.

Reklamní cookies

nastavují prostřednictvím tohoto webu naši reklamní partneři. Reklamní cookies nám umožňují zobrazovat takový obsah, který bude zajímavý a užitečný právě pro Vás.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Praxe je nejlepší zkušenost

Pečení kváskového chleba

Na kurzu si objasníme rozdíl mezi přípravou chleba z droždí a kvásku a vlastnosti kváskového chleba a jeho přínosy pro naše zdraví.
Naučíme se postup založení žitného kvásku a vedení kvásku.
Přípravíme si domácí kváskový chléb a slané žitné tyčinky se semínky.

Obdržíte recepty na kváskové chleby, slané tyčinky se semínky a sladké záviny z kvásku.

 

Další informace o vyhlášení kurzu:

Alena Koscelníková

učitelka OV

577 210 084

koscelnikova@gaozl.cz