Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Praxe je nejlepší zkušenost

Pečení kváskového chleba

Na kurzu si objasníme rozdíl mezi přípravou chleba z droždí a kvásku a vlastnosti kváskového chleba a jeho přínosy pro naše zdraví.
Naučíme se postup založení žitného kvásku a vedení kvásku.
Přípravíme si domácí kváskový chléb a slané žitné tyčinky se semínky.

Obdržíte recepty na kváskové chleby, slané tyčinky se semínky a sladké záviny z kvásku.

 

Další informace o vyhlášení kurzu:

Alena Koscelníková

učitelka OV

577 210 084

koscelnikova@gaozl.cz