Nastavení cookies

Zde můžete nastavit používání souborů cookies podle vlastních preferencí.

Technické cookies

jsou nezbytné pro správné fungování webu. Technické cookies musí být vždy aktivní (nelze je individuálně deaktivovat), proto se pro jejich využívání souhlas neuděluje.

Analytické cookies

nám umožňují porozumět, jak web využíváte, abychom jej mohli zlepšovat. Analytické cookies umožňují měření výkonu webu (počtu návštěv a zdrojů návštěvnosti). Takto získaná data zpracováváme souhrnně, bez použití identifikátorů ukazujících na konkrétního uživatele.

Personalizované cookies

ukládají informace o Vašem osobním nastavení webu. Personalizované cookies potřebujeme k tomu, abychom přizpůsobili web a jeho chování co nejvíce Vašim potřebám a zájmům.

Reklamní cookies

nastavují prostřednictvím tohoto webu naši reklamní partneři. Reklamní cookies nám umožňují zobrazovat takový obsah, který bude zajímavý a užitečný právě pro Vás.

Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Praxe je nejlepší zkušenost

Projekty

  • Konvektomat v kuchyni: moderní éra zdravé gastronomie

 

Názov Malého Projektu: Konvektomat v kuchyni: moderná éra zdravej gastronómie

 

Spolufinancovaný fondom: Európsky fond regionálneho rozvoja

Kód Malého Projektu: FMP/MI/01/012_SK

Program: Interreg Slovensko - Česko 2021-2027 - Fond malých projektov

Politický cieľ: ISO1: Lepšia správa spolupráce

Priorita: 3.2. Miestne iniciatívy

Špecifický cieľ:  3.2.1: Budovanie vzájomnej dôvery, najmä propagáciou akcií typu “ľudia ľuďom”

Typ akcie 3.2.1.1: Vytváranie nových a upevňovanie existujúcich partnerstiev, sietí a cezhraničných štruktúr vrátane činností zameraných na voľnočasové a záujmové aktivity

 

Hlavný cezhraničný partner Malého Projektu: Střední škola gastronomie a obchodu Zlín,  Univerzitní 3015, 76001 Zlín, 

Česká republika, Mgr. Petr Úředníček, riaditeľ, IČO: 00545121

 

Hospodárska činnosť :P VZDELÁVANIE

Forma financovania Nenávratný grant, celková výška rozpočtu malého projektu : 21 494,27 €,  požadovaná výška finančného: príspevku EFRR 17 195,41 Eur, finančný príspevok zo štátneho rozpočtu SR: 2 579,31 €, vlastné zdroje:  1 719,55 €

 

Cieľ projektu:

Budovanie vzájomnej dôvery, najmä propagáciou akcií typu “ľudia ľuďom”

Vytváranie nových a upevňovanie existujúcich partnerstiev, sietí a cezhraničných štruktúr vrátane činností zameraných na voľnočasové a záujmové aktivity.

 

 

  • Vybavení škol digitálními technologiemi

  • Interreg V-A Slovenská republika - Česká republika Stredná odborná škola obchodu a služieb Martin Vzdelávacie aktivity v oblasti nových trendov v príprave a dokončování pokrmov a nápojov pred zrakom hostí

     

  • Vybudování posluchárny pro výuku informatiky a přírodních věd

 

 

Předmětem projektu je vznik odborné učebny (posluchárny) pro výuku řemeslných předmětů a informatiky. Projekt je navázán na klíčové kompetence práce s digitálními technologiemi a technické a řemeslné práce.

Projekt Střední škola gastronomie a obchodu Zlín - Vybudování posluchárny pro výuku informatiky a přírodních věd je spolufinancován Evropskou unií.

Registrační číslo projektu: CZ.06.2.67/0.0/0.0/16_067/0017290

Termín realizace projektu: 2021–2023

  • Národní plán doučování

   (doba realizace projektu: září – prosinec 2021, leden – srpen 2022, září-prosinec 2022)

 

  • Systémová podpora kariérového poradenství a tranzitních programů žáků se SVP pro ČR

   (doba realizace projektu: 1. 8. 2020 – 31. 12. 2022)

  • Podpora polytechnického vzdělávání II

    (doba realizace projektu: 1. 11. 2019 – 31. 10. 2021)
  • Podpora polytechnického vzdělávání a kariérového poradenství na SŠGO Zlín

   (doba realizace projektu: 2. 10. 2017 - 1. 10. 2019)

  • Podpora čtenářství a výuky cizího jazyka

   (doba realizace projektu: 1. 7. 2015 - 31. 12. 2015)

  • Inovace výuky prostřednictvím ICT na Střední škole gastronomie a obchodu Zlín

   (doba realizace projektu: 1. 6. 2012 - 31. 5. 2014)

  • UNIV 3

   (doba realizace projektu: únor 2012 - červenec 2014)

  • UNIV 2 KRAJE

   (doba realizace projektu: 1. 8. 2009 - 31. 1. 2013)

  • Využívání ICT ve všeobecně vzdělávacích a odborných předmětech na Střední škole gastronomie a obchodu Zlín

   (doba realizace projektu: 1. 12. 2008 - 31. 8. 2011)