Používáme soubory cookies

Soubory cookies využíváme k analýze návštěvnosti, zapamatování preferencí a zlepšování použitelnosti webu. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko "Souhlasím".

Nastavení Souhlasím

Souhlas můžete také odmítnout.

Praxe je nejlepší zkušenost

VÝROBKY STUDENÉ KUCHYNĚ PRO ŽÁKY S SVP

 

 

Specializační kurz přípravy výrobků studené kuchyně pro žáky se speciálními vzdělávacími potřebami.

Kurz je zaměřen na přípravu obložených chlebíčků, kanapek a obložených mís.

 

Hlavní body a témata semináře:

  • teoretická část:   základní informace o vhodných surovinách a jejich kvalitě
  • praktická část:   příprava jednotlivých výrobků studené kuchyně

 

Účastník kurzu se naučí:

  • zásady správné přípravy pokrmů studené kuchyně,
  • druhy obložených chlebíčků,
  • jaké jsou vhodné suroviny pro přípravu obložených mís,
  • jak správně uchovávat výrobky studené kuchyně.

 

Osvojí si:

  • techniku krájení,
  • volbu vhodných doplňků jednotlivých výrobků ( estetická úprava),
  • vhodné umístění a podávání- barevná a chuťová harmonie pokrmu.

 

Další informace

Bc. Naděžda Maršálková

učitelka OV

775 779 703

marsalkova@gaozl.cz